ERVARINGEN

Dit is wat er over ACUPUNCTUURLIJK wordt gezegd.

Monique: Een aantal sessies gehad voor een complexe hulpvraag. Ton ging zorgvuldig te werk en wist ook verlichting te weeg te brengen. Ze is ook zo eerlijk om aan te geven wanneer het onvoldoende werkt en gaat dan niet onnodig door. Dat vind ik heel prettig. Bovenal vond ik het heel fijn om deze geneeswijze te ervaren. Voornamelijk door de persoonlijkheid van Ton. Ze straalt rust en bescheidenheid uit en tegelijkertijd ook deskundigheid en vertrouwen. Een hele prettige sfeer om het beste resultaat te kunnen behalen. Ik kan het iedereen aanraden.

Jolanda: Ton weet een heerlijk ontspannen sfeer te creëren tijdens haar behandelingen. De rust die ze uitstraalt, het geduld en de oprechte belangstelling waarmee ze luistert en het respect in haar aanraking voelen als een warm bad. Bij haar wordt daadwerkelijk de gehele mens behandeld in plaats van alleen de kwaal. Met interesse en bewondering heb ik ervaren hoe haar behandeling mijn lichaam aanzet tot zelfgenezing.

Joris: In het verleden heb ik een hernia gehad. Ondanks dat de hernia is weggehaald, blijft mijn rug een kwetsbare plek. Regelmatig heb ik dan ook wel eens rugpijn. Diverse bezoeken bij een fysio hielpen slechts gedeeltelijk. Een bezoekje aan Ton van Acupunctuurlijk helpt echter wel; na een behandeling is de pijn veel minder en kan ik er weer tegenaan. Ik kan Acupunctuurlijk absoluut aanraden! Bedankt voor de goede hulp Ton!

Hans: Na de tweede keer in professionele gezellige behandeling te zijn geweest werkt de rechterbeeldhouwarm duidelijk beter mee. Een verademing. Blijf zeker preventief gaan.

Conny: Hoi Ton, dank je wel voor die geweldige Guasha behandeling vanmorgen. Het heeft me echt goed gedaan, veel minder pijn. Ook komt er een stuk rust bij me, geen opgejaagd gevoel meer. Meer in mijn basis. Jouw persoonlijke aandacht vind ik ook erg fijn. Je neemt de tijd, vraagt door en desgewenst geef je advies. Ik verheug me iedere keer weer op de komende behandeling.

Gerry: Elke maand ga ik naar Ton toe, omdat ik me er ontzettend goed bij voel. Vanwege mijn rugpijn en overgangsklachten kwam ik bij haar terecht. De rugpijn is nu draaglijk en de overgangsklachten heb ik gelukkig geen last meer van. De behandelingen acupunctuur en Guasha wisselen we telkens af. Ik voel me energiek en fit, dus ik kan het iedereen aanbevelen.

Dorien: Mijn ervaring met de Guasha-behandeling is echt super. Ik had er nog nooit van gehoord, maar kwam er door een nicht van mijn man mee in contact. Ik had voor ik begon met de behandeling van allerlei kwaaltjes, vooral veel migraine. Na de eerste behandeling voelde ik me erg rustig worden in mijn lichaam, zeer ontspannen. De migraine is niet helemaal verdwenen, dat kan ook niet natuurlijk, maar het is zeer houdbaar. Mijn rsi-arm is er erg op vooruit gegaan. Ik voel me er erg goed bij. Dus zeker een aanrader voor iedereen. Je merkt echt dat de afvalstoffen uit je lichaam verdwijnen. Ik zal het zeker bij blijven houden. Super behandeling.

Astrid: Met verschillende allergische klachten ben ik in contact gekomen met Ton Leenen van Acupunctuurlijk. Na een hele prettige persoonlijke intake hebben de behandelingen al snel zoveel resultaat dat de dagelijkse en nachtelijke medicatie niet meer nodig is. Niet alleen mijn specifieke klachten worden op een adequate manier geanalyseerd maar ook mijn algemene gesteldheid waaronder overgangsklachten. Naast acupunctuur helpt Guasha enorm bij deze vervelende midlife perikelen. Een onbekend vorm van behandelen die veel resultaat geeft. En dat alles in een hele prettige professionele sfeer!!

Mariëlle: Beste Ton, Ik zag nog geen reacties staan en dat verdien je toch écht wel. Je hebt veel goeds in m'n lijf teweeg gebracht. Zowel met Guasha als met acupunctuur. De laatste restjes lyme zijn vervangen door energie. Ik heb geen dol hoofd en stijve nek meer. Ik snurk niet meer. Haha...hoe fijn is dat, n stuk charmanter iig. ;-)) Je hebt 'n andere, veel logischere manier van aanpak dan in het reguliere circuit. Je weet waar je over praat en het voelt goed en het doet me goed!! Super bedankt!! Liefs, Mariëlle

Klik hier om een ervaring toe te voegen.