In 2007 besloot ik het roer om te gooien; ik startte de opleiding Chinese Geneeskunde aan de Qing-Bai academie in Nijmegen. In 2011 heb ik mijn diploma ACUPUNCTUUR behaald. 

 

Na mijn acupunctuurstudie heb ik de kans gekregen om werkervaring op te doen in een acupunctuurpraktijk.  Anderhalf jaar later besloot ik zelf een praktijk te beginnen; een praktijk waarin ik de nadruk kan leggen op zaken die ik belangrijk vind. Tijd, rust en aandacht tijdens de behandeling in een prettige omgeving werken zowel voor de cliënt als voor mij prettig.  

 


In 2013/2014 heb ik aan de Guasha Opleidingen Santai een opleiding tot guashatherapeut gevolgd; een perfecte aanvulling op mijn acupunctuuropleiding. Ik ben ervan overtuigd dat guasha meer bekendheid zal krijgen, omdat het voor veel mensen een hele prettige en effectieve therapie is. 

 

Uiteraard volg ik bijscholingen, beschik ik over een diploma Westerse Medische Basiskennis en een E.H.B.O.-diploma. Zodoende ben ik goed onderlegd om mijn cliënten optimaal te kunnen begeleiden.